Despre noi

Strategia firmei noastre este de a introduce pe piata romaneasca tehnologii ecologice , pentru tratarea apei potabile folosind filtre de sedimente,filtre pentru eliminarea calcarului din apa, filtre pentru eliminarea fierului din apa, filtre pentru eliminarea manganului din apa, filtre pentru eliminarea mirosului din apa (filtre cu carbune), filtre pentru eliminarea nitritilor si nitratilor din apa(osmoza inversa, filtre de denitrificare), filtre pentru sterilizarea apei cu ultraviolete si sterilizarea apei cu clor.

Produsele noastre va garanteaza dumneavoastra si familiei dumneavoastra multi ani de functionare sigura si satisfactie.

Unitatea a fost infiintata in decembrie 1997 si a reusit sa realizeze profit inca din primul an de activitate, lucru ce reiese si din bilanturile contabile.Unitatea are ca activitate principala prestari servicii catre terti, in principal:
– comercializare si instalare, sisteme de tratare si filtrare aferente captarii si distributiei apei potabile industriale si casnice .
– comercializare si instalare, sisteme de tratare si filtrare apa;
– comercializare statii epurare apa;
igienizare rezervoare;
– echipari foraje apa;
-inlocuiri si montari de pompe submersibile si de circulatie
-instalatii electrice;
-instalatii hidromecanice;
-oferim consiliere in gasirea celor mai eficiente solutii pentru tratarea apei.

Pentru rezolvarea problemelor datorate numerosilor contaminanti chimici si bacteriologici prezenti in apa potabila, la solicitarea potentialilor clienti si investitori echipa noastra ofera servicii de expertiza tehnica , de montaj, service si mentenanta.

Astfel, filtrele de sedimente, filtrele pentru potabilizarea apei (osmoza inversa) , dedurizarea apei, deferizarea apei, demanganizarea apei si sterilizarea apei cu ultraviolete comercializate de firma noastra reusesc sa acopere un specrtu larg in domeniul tratarii apei potabile.

Tehnologiile proprii sau cele aplicate,  instalatiile si echipamentele utilizate ajuta la rezolvarea unei game largi de probleme.
Pe parcursul expertizei apreciem aplicabilitatea tehnologiilor date si facem propuneri pentru alegerea corecta a sistemului de filtrare a apei, inpreuna cu prezentarea calculelor de amortizare a investitiei, precum si a eventualelor consumabile ce apar in sistemul de tratare a apei.

In alegerea unui sistem potrivit de tratare a apei  trebuie sa tineti  cont nu  numai de pretul sistemului de filtrare a apei ci si de calitatea produselor si de profesionalismul celor care va vor asista tehnic pe toata durata instalarii si  exploatarii sistemelor de tratare a apei  achizitionate.

Nu riscati niciodata sanatatea familiei dumneavoastra neglijand oferta de produse si servicii a firmei noastre.

[top]
Leave a Reply