Filtru apa UPS 2 UV

Un filtru simplu si economic, ce poate filtra pana la 150 de litri de apa pe ora in functie de presiunea din reteaua de alimentare cu apa.
Este compus din doua elemente filtrante si un sterilizator cu UV .

In prima etapa de filtrare se retin din apa sedimente mai mari de 1micron.

A doua etapa de filtrare elimina in general contaminantii organici din apa, clorul liber, insecticide, ierbicide, hidrocarburi aromatice, chimicale volatile, etc. Mediul filtrant (GAC) corecteaza culoarea, gustul, mirosul si reduce turbiditatea, furnizand o apa limpede si fara impuritati .

A treia etapa de filtrare are rol de sterilizare .Sistemele de sterilizare cu ultra violete sunt concepute pentru reducerea cu 99,99% a bacteriilor si virusilor din apa .

Acest proces se realizeaza fara adaugarea nici unui produs chimic in obtinere apei potabile. Sterilizarea cu U.V. este cea mai ecolgica cale de tratare a apei potabile. Echipamentul se monteaza sub chiuveta, si are un robinet separat de baterie pentru apa filtrata. In cazul debitul apei scade se recomanda inlocuirea cartuselor.

Dimensiunile acestuia fiind :
L (latime) x H (inaltime) x A (adancime) – 250mm x 400 mm x 130 mm.

Presiunea de lucru al sistemului 1 – 6 bar. Echipamentul furnizeaza cca. 3500 litri de apa filtrata . in functie de calitatea apei de intrare.

Produse similare