Filtru apa UPS2 ultrafiltrare

Acest  filtru de apa contine  o membrană de filtrare a apei bazata  pe ultrafiltrare (UF) . Membrana poate elimina bacterii si agenti patogeni de a face apa potrivita de băut. Fibrele tubulare de ultrafiltrare din membrană nu are nevoie de energie electrică că presiunea necesară pentru a filtra apa prin membrana este de doar 1-2 bari. Fibrele membranei au un diametru exterior de 1 milimetru si diametru interior  de 0,5 mm si sunt utile pentru dezinfectarea apei, astfel că acestea pot  elimina bacterii, virusuri, turbiditate, si material coloidal făcând astfel de apă bună de băut.
In prima etapa de filtrare se retin din apa sedimente mai mari de 1micron.

A doua etapa de filtrare elimina in general contaminantii organici din apa, clorul liber, insecticide, ierbicide, hidrocarburi aromatice, chimicale volatile, etc. Mediul filtrant (GAC) corecteaza culoarea, gustul, mirosul si reduce turbiditatea, furnizand o apa limpede si fara impuritati .

A treia etapa de filtrare – membrana de ultrafiltrare (UF) Dimensiunile porilor (0,01 microni) impiedica trecerea sedimentelor si a bacteriilor, acestea ramanand pe suprafata exterioara a cartusului. Dupa o anumita cantitate de apa filtrul isi micsoreaza debitul si astfel stim ca trebuie curatat. Curatarea se face sub jet de apa prin apasare usoara . NU se folosesc detergenti sau alte substante de curatare. Filtru elimina si/sau retine urmatorii contaminanti:

Sedimente mai mari de 0.01 microni >99.9%
Turbiditate >99.9%
Cryptosporidium/ Giardia Lambia >99.9%
E. Coli/ Holera/ Klebsiella >99.9%
Shigella/ Salmonella Typhi >99.9%
Clor liber >99.9%
Gust si miros >99.9%

Filtrul de ultrafiltrare se monteaza sub chiuveta, si are un robinet separat de baterie pentru apa filtrata. Dimensiunile acestuia fiind : L (latime) x H (inaltime) x A (adancime) – 250mm x 300 mm x 130 mm. Presiunea de lucru al sistemului 1 – 6 bar. Echipamentul furnizeaza cca. 4000 litri de apa filtrata . in functie de calitatea apei de intrare

Kit de instalare oferit gratuitkit instalare filtru

cartus ultrafiltrare

Produse similare