Osmoza inversa casnica RO6

Sistem de osmoza inversa cu 6 etape de filtrare si pompa booster:

Prima etapa: – Filtru de sedimente (5 microni), elimina impuritatile mecanice mai mari de 5 microni: nisip, rugina, mil, etc
Etapa 2: – Filtru cu carbon activat, reduce polenul, microorganismele, clorul, imbunatatieste gustul,mirosul si culoarea apei
Etapa 3:– Filtru de sedimente ( bumbac sau polipropilena ), 1 micron, elimina impuritatile mecanice mai mari de 1 micron.
Etapa 4: – Membrana semipermeabila, cel mai important element al sistemului RO. Membrana are finetea de filtrare de 0,0001 microni si elimina contaminantii organici si anorganici, solidele dizolvate, metalele grele, nitratii, fonolii, elementele radioactive, bacteriile si virusii.
Etapa 5: – Filtru final cu carbon activ, elimina gazele si substantele volatile din apa, imbogateste gustul si mirosul apei.
Etapa 6: – Filtru mineral care imbogateste apa cu calciu si magneziu.

Sistemul mai contine o pompa booster pentru asigurarea presiunii minime de functionare a sistemului, acolo unde presiunea din retea nu este suficienta.

Capacitate: 7-8 litri / h Sistemul este livrat impreuna cu vas de stocare apa, kit complet pentru instalare si robinet din inox pentru furnizarea apei osmozate.
Pentru clientii din alte localitati, sistemul se livreaza pre-instalat, astfel incat instalarea si punerea in functiune sa poate fi facute foarte usor.

Presiune minima: 2 bar

 

Pe langa cele 6 filtre mai are urmatoarele componente :
1. Rezervor sub presiune cu capacitate de 12 litri ;
2. Robinet cu un design deosebit pentru montaj pe chiuveta ;
3. Restrictor de limitare a debitului la drenaj ;
4. Kit de instalare

 

Kitul de instalare oferit gratuit

kit instalare

Produse similare