23 Mar 2015
2015/03/23

UPS 4 UV – Pentru orice locuita

2015/03/23
filtru apa ups 4uv

Niciodata nu poti sa fii suficient de atent cu sanatatea ta in aceasta perioada rece, insa este foarte important sa consumam multe lichide, multa apa, multe ceaiuri,  multe supe si asa mai departe. Aici apare un subiect delicat deoarece apa de la robinet poate contine multiple forme de bacterii care sunt daunatoare sanatatii. Dar desi este un subiect delicat, nu este si o problema. De ce? Pentru ca exista multiple filtre de apa care sa purifice apa. Spre exemplu exista un filtru de apa potabila UPS 4 UV. Acest filtru este unul simplu, dar foarte complex in simplitatea lui. Poate filtra pana la 200 litrii de apa intr-o ora, desigur, pot exista fluctuatii datorate presiunii din coloana de alimentare.

 

Ce il difera de alte filtre?

In primul rand contine cinci elemente filtrante. Si mai mult decat atat trebuie mentionat faptul ca sterilizarea cu U.V. este cea mai ecolgica cale de tratare a apei potabile.

 

Cum functioneaza acest filtru UPS 4 UV?

Are la baza cinci etape de filtare. In prima etapa se retin din apa toate sedimentele mai mari de un micron. Imediat dupa aceea, cea de a doua etapa deionizeaza apa. Mai precis, cartusul filtrant cu rasini reduce ionii de calciu, magneziu, fier si mangan din apa. A treia etapa de filtrare elimina contaminatii organici din apa, clorul liber, insecticidele, ierbicidele, hidrocarburile aromatice si chimicalele volatile. Sterilizarea are loc in urmatoare etapa cand sistemele de sterilizare cu ultraviolete reduc aproximativ 99,99% din bacteriile si virusii din apa. Acest proces se realizeaza fara adaugarea niciunui alt produs chimic pentru obtinerea apei potabile. Ultima etapa contine un cartus ceramic cu porozitate foarte mica ceea ce permite retinerea bacteriilor si virusilor ramasi inofensivi dupa sterilizarea cu UV. Cartusul ceramic are o finitate de filtrare cuprinsa intre 0,2 si 0,4 microni, ceea ce permite furnizarea de apa limpede si fara impuritati.

 

Cele mai multe persoane cand se gandesc la filterele de apa potabila, cu sau fara ultraviolete, se tem de modificarea proprietatilor apei si de aceea le evita. Mit sau adevar?

In ceea ce priveste filtrul UPS 4 UV exista garantia ca proprietatile apei nu sunt modificate negativ, ba chiar, in cea de a treia etapa, mediul filtrant (GAC) corecteaza culoarea, gustul, mirosul si reduce turbitatea apei.

 

Acest filtru nu este greu de montat, nu necesita un specialist pentru asta, iar intretinerea lui este la fel de usoara, fiind conceput pentru a usura si imbunatatii viata utilizatorului.

Un alt atuu il reprezinta pretul avantajos, fiind un filtru economic este foarte practic si accesibil oricarei categorii si necesar in orice locuinta.